Yllätystenyökerho
BadaBing Tapiola

Ideana aito hauskanpito ilman valkoisia keinonahkasohvia tai kultaisia kaiteita. Tarjoamme suuren ja monipuolisen esiintymislavan, joka mahdollistaa isojenkin bändien esiintymiset sekä muut järjestettävät sirkushuvit. Järeä äänentoistomme ja huippuluokan valotekniikkamme takaavat sen, ettei meillä jää yksissäkään juhlissa kukaan kylmäksi. Musiikkiannista meillä vastaa useampi Suomen huippu-DJ varustettuna nykyhetken kuumimmilla Club-hiteillä sekä omanlaisella energiallaan.

Olemme auki perjantaisin (K-18) ja lauantaisin (K-24) 22:00 – 04:00. Yksityistilaisuuksien aikataulut sovitaan erikseen.

Bada Bing on jaettu sisältä kahteen puoleen; klubipuoleen ja retropuoleen.

BADA BING
Klubi

Nykymusiikin kehto, jossa asiakkaat nuorista vanhaan viihtyvät joka viikonloppu. Iso esiintymislava, svengaava tanssilattia, lukuisat vuokrattavat loosit sekä ainutlaatuinen sisustustyyli takaavat viihtyvyyden monenlaiseen makuun. Huippuluokan Dj:t pitävät kuumimmilla hiteillä asiakkaiden menon huipussaan läpi illan ja tarvittaessa hostaavat kaikenlaiset tapahtumat.

Tarjoamme käyttöönne

- Huippuluokan äänentoiston

Klubin äänentoisto on toteutettu Precision Premium -järjestelmällä suunnattuna bändi-lavalta poispäin niin että se leviää tasaisesti ja kattaa koko tilan, myös tausta äänentoisto tarpeet.

4kpl Precision Premium Subwooferit on integroitu lavan alle.

Precision Premium on huippulaadukas 10kW 4-tie aktiivi järjestelmä vaativimpaan ammattikäyttöön ja sen äänenpaine on riittävä 500-1000 hengen yleisölle, eli on optimaalinen niin dj- kuin live bändin tarpeisiin kyseisessä tilassa. Mikseri; Pioneer DJM-900 Soittimet; Pioneer CDJ-900 / Technics SL1200MK5

- Ison tanssilattian

- Kolme ainutlaatuista loosia sekä paljon vapaata istumatilaa

- Suuren esiintymislavan niin isolle kuin pienellekin show’lle

- Pinball-pelikoneen, koska miksi ei?

- Uniikilla sisutustyylillä toteutetun upean kokonaisuuden

- Suomen parhaimmat baarimikot

- Tilan 300 henkilölle

AUNT JEMIMAH’S
Retro

Retropuoli vetoaa kaikenikäisiin juhlijoihin tyylikkäällä New Orleans -henkisellä sisustuksellaan, tuoden Bourbon Streetin cocktailit sekä rosoisuuden espoolaisten iloksi. Tilasta löytyy kolme loossia ja yksi iso sohvanurkkaus, joissa illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Intiimillä tanssilattialla pääset joraamaan Nirvanan Teen Spiritin tai vaikka Spaissareiden Wannabeen tahtiin, sillä musiikkilinja tällä puolella on nimensä mukaan retroa, laidasta laitaan.

Tarjoamme käyttöönne

- Huippuluokan äänentoiston

Tilan taustamusiikin tarpeet on toteutettu järeähköllä 4-piste äänentoistolla joka riittää myös dj- sekä pienten bändien esiintymiseen.

- 4kpl 12" + 1" aktiivikaiuttimet

- 2kpl 2x12" aktiivi subwooferit

- Mackie Onyx 1640i mikseri

Mikseri; Pioneer DJM-900 Soittimet; Pioneer CDJ-900 / Technics SL1200MK5

- Ison tanssilattian

- Neljä ainutlaatuista loosia sekä paljon vapaata istumatilaa

- Loistokokin tekemässä herkullisia nuudeliannoksia