Tilojen esittely

BadaBing Tapiola

Suomen päräyttävin yökerhomaailma sijaitsee uudistuvassa Espoon Tapiolassa, vain 10min kulkuyhteyksien päässä Kampista. Moni-ilmeinen juhlijoiden unelma tarjoaa puitteet jopa 600 henkilön tilaisuuksiin, niin kuin myös pienempiin.

750

Pinta-ala


2

Kuljetusautoa


Yksityistilaisuudet

Tiloissamme on järjestetty niin yksityisiä klubi-iltamia, häiden jatkoja, valmistujaisia, synttäreitä sekä muuten vaan teemabileitä kaiken ikäisille ryhmille. Tuotelanseeraustilaisuudet sekä muotinäytös- ja kuvauspaikkapalvelut tarjoamme teille myös.

300

Istumapaikkaa Istuen


Yökerho

Club

Nykymusiikin kehto, jossa asiakkaat nuorista vanhaan viihtyvät joka viikonloppu. Iso esiintymislava, svengaava tanssilattia, lukuisat vuokrattavat loosit sekä ainutlaatuinen sisustustyyli takaavat viihtyvyyden monenlaiseen makuun. Huippuluokan Dj:t pitävät kuumimmilla hiteillä asiakkaiden menon huipussaan läpi illan ja tarvittaessa hostaavat kaikenlaiset tapahtumat.

Retro

AuntJemimah

Retropuoli vetoaa kaikenikäisiin juhlijoihin tyylikkäällä New Orleans -henkisellä sisustuksellaan, tuoden Bourbon Streetin cocktailit sekä rosoisuuden espoolaisten iloksi. Tilasta löytyy kolme loossia ja yksi iso sohvanurkkaus, joissa illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Intiimillä tanssilattialla pääset joraamaan Nirvanan Teen Spiritin tai vaikka Spaissareiden Wannabeen tahtiin, sillä musiikkilinja tällä puolella on nimensä mukaan retroa, laidasta laitaan.

 

Pyydä tarjous!

Lisätietoa palveluista ja puitteista: Pääkaupunkiseudun parhaat DJ.t sekä livebändit heittävät keikkoja tiloissamme joka viikonloppu ja ovat käytettävissä yksityistilaisuuksiinne halutessanne. Sauna kattohuoneistossa on vuokrattavissa!

Lisätietoa hinnoittelusta: Myyntitakuu alkaen 500e. Ei erillistä tilavuokraa, ei palvelumaksuja - maksat vain tarjoiluistamme

Lisätietoa peruutuksesta: mahdolliset peruutukset kaksi viikkoa ennen suunniteltua tapahtumaa

Nimi,Sukunimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Palautteeni koskee

Palaute